Adverteren Psychologie

Wil jij in één klap honderdduizenden tot een miljoen zelfbewuste vrouwen bereiken? Met Psychologie Magazine kan jij zichtbaar zijn in het magazine of op Psychologie.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Psychologie Magazine

Psychologie Magazine helpt je verder, door inzichten uit de psychologie te vertalen naar het dagelijks leven. Om je zelfkennis te vergroten, je inzicht in relaties te verdiepen, de wereld beter te begrijpen. Om je te helpen betere keuzes te maken in het leven. Zelfbewuste, intelligente vrouwen vinden bij Psychologie Magazine herkenning, inzicht en ondersteuning.

Doelgroep

De lezers en bezoekers van Psychologie Magazine zijn op zoek naar persoonlijke groei, inzicht en inspiratie. Ze zijn werkzaam en hebben een goed inkomen en hoog opleidingsniveau. Ze willen zichzelf ontwikkelen, maken bewuste keuzes (voeding/gezondheid) en staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen.

Pijlers

Liefde & Relaties, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Psycho & Gezondheid

Magazine bereik

276.000

Frequentie

13 x per jaar incl. 2 specials

Vanaf prijs

€ 575,-

Online bereik

1.100.000 (2,5k benchmark)

IG + FB volgers

336.000

Vanaf prijs

€ 5.500,-

Adverteren Psychologie

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in Psychologie Magazine of op Psychologie.nl.

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Kosten van adverteren in Psychologie Magazine

De mogelijkheden om te adverteren in Psychologie Magazine zijn eindeloos. Dat maakt ook dat de kosten van een advertentie in het magazine of op Psychologie.nl ver uit elkaar kunnen liggen. Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven voor Psychologie Magazine. Transparant en open gecommuniceerd zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Themapagina

€ 575,-

Magazine - 1/1 pagina

€ 3.500,-

Magazine - Branded content

vanaf € 4.150,-

Online - Branded article + social

€ 6.000,-

Online - Online artikel + social

€ 5.500,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?