Adverteren Flow en Flow.nl

Wil jij in één klap duizenden creatieve vrouwen met een brede interesse bereiken? Met Flow kan jij zichtbaar zijn in het magazine en Flow.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Flow

Flow magazine inspireert mensen met inzichten over bewuster leven en andere keuzes maken. Het magazine inspireert mensen en helpt haar lezers een weg te vinden in deze turbulente wereld. Daarnaast gebruikt Flow papier op een innovatieve manier, zo zijn in het magazine regelmatig kleine notitieblokjes en ander soort creatief papier te vinden. Ieder nummer is een verrassing en voelt aan als een cadeau.

Doelgroep

Flow wordt vooral gelezen door vrouwen (78%), hoogopgeleid met een ondernemende instelling. De Flow-lezeres is nuchter, betrokken, creatief, nieuwsgierig, wil zich blijven ontwikkelen en is zelfbewust. Ze staat open voor nieuwe inzichten over hoe ze het leven anders kan leven en wordt ook wel omschreven als ‘rustzoeker’.

Pijlers

Duurzaam, Boeken, Kunst & Cultuur, Reizen, Zelfontwikkeling, Creativiteit

Magazine bereik

189.000

Frequentie

10 x per jaar

Vanaf prijs

€ 750,-

Online bereik

600.000

Facebook volgers

468.000

Vanaf prijs

€ 2.000,-

Adverteren Flow Magazine

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in Flow Magazine of op flowmagazine.nl.

Magazine - Themapagina

Kosten van adverteren in Flow

De mogelijkheden om te adverteren in Flow zijn eindeloos. Dat maakt ook dat de kosten van een advertentie in het magazine of op Flowmagazine.nl ver uit elkaar kunnen liggen. Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven voor Flow. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Themapagina

€ 750,-

Magazine - 1/1 pagina

€ 4.500,-

Magazine - Branded content

vanaf € 5.150,-

Online - Branded content

€ 2.500,-

Online - Artikel

vanaf € 2.000,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?