Adverteren WendyOnline.nl

Wil jij in één klap duizenden positieve vrouwen bereiken? Met WendyOnline.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over WendyOnline.nl

In 2017 startte Wendy van Dijk met haar online platform Wendy Online. Met haar platform wil zij Nederlandse vrouwen bij de hand nemen in hun zoektocht naar geluk en gezondheid. Wendy Online motiveert, inspireert en wil helpen om vrouwen in hun kracht te zetten door het delen van levensechte verhalen. Achter haar staat een redactieteam en verschillende experts die dit allemaal mogelijk maken. Dagelijks inspireren zij doormiddel van de laatste trends op het gebied van reizen, geluk, voeding, gezondheid en de mooiste levensechte verhalen.

Doelgroep

De Wendy lezeres is 40+ en droomt ervan om alles uit zichzelf te halen. Zij als moeder, vrouw, vriendin maar ook als individu. Ze ontspant door en samen met haar gezin leuke dingen te doen en ze reist binnen Europa. Ze kent haar ups & downs als ieder ander en is benieuwd hoe anderen hier mee omgaan. De Wendy lezeres heeft interesse in zelfontwikkeling, sport, persoonlijke groei en stedentrips.

Pijlers

Ibiza, Voeding, Geluk, Gezondheid, Lifestyle

Online bereik

150.000

IG + FB volgers

223.000

Adverteren WendyOnline.nl

Mogelijkheden

Online - Artikel

Online - Artikel

Online - Listicle

Online - Testpanel

Kosten van adverteren in WendyOnline.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op WendyOnline.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Artikel + social

Op aanvraag

Online - Listicle + social

Op aanvraag

Online - Testpanel + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?