Adverteren Girlscene.nl

Wil jij in één klap duizenden hippe meiden bereiken? Met Girlscene.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Girlscene.nl

Girlscene is hét online magazine voor hippe meiden en jonge vrouwen die op de hoogte willen zijn van alle nieuwe trends omtrent beauty, fashion, food, films, travel en astrology. Het doel is om een online community te zijn waar de doelgroep zich bij aansluit tijdens de ontwikkeling van jonge meid naar jongvolwassen vrouw. Ze laat zich graag laat inspireren en adviseren als het aankomt op uiterlijk, relaties en lifestyle.

Doelgroep

De Girlscene-lezeres (15 tot 30 jaar) is een nieuwsgierige meid die zich aan het ontwikkelen is tot jonge vrouw. Ze is graag up to date en hecht waarde aan uniek zijn en geliefd worden. Deze meiden gaan mee met de trends en worden graag dagelijks op de hoogte gehouden over alles wat te maken heeft met fashion, beauty, lifestyle & celebs. Girlscene is voor haar het toonaangevende platform waar ze aansluiting vindt en leert over de laatste en meest betaalbare modetrends, de slimste cosmetica- en interieurtips, de leukste recepten en celebrity gossip.

Pijlers

Fashion, Beauty, Lifestyle, Films & Series, Astrologie, Love

Online bereik

2.000.000 (2,5K guaranteed views)

IG + FB volgers

102.300

Adverteren Girlscene.nl

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Girlscene.nl.

Online - Listicle

Online - Listicle

Online - Listicle

Instagram story

Kosten van adverteren Girlscene.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Girlscene.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Branded article + social

Op aanvraag

Online - Listicle + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?