Adverteren Residence Traveller

Wil jij in één klap tienduizenden reislustige mensen bereiken? Met Residence Traveller kan jij zichtbaar zijn in het magazine. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Residence Traveller

Residence Traveller is het reismagazine met de nadruk op verblijf. En niet zomaar een verblijf, maar de mooiste, de meest bijzondere en fijnste adressen die in het buitenland te vinden zijn. Interieurs die tot de verbeelding spreken en tips die een reis of weekendtrip tot iets onvergetelijks maken. Het hotel met de allerbeste service, de villa met het meest spectaculaire uitzicht en de bar waar de beste Martini gemixt wordt. Reportages met spraakmakende interieurs zullen een inspirerende
achtergrond vormen. Residence Traveller helpt je zowel op weg naar verborgen plekken als naar the places to be.

Doelgroep

De lezers van Residence Traveller zijn over het algemeen 30+, hoogopgeleid en hoge welstands- klasse, vaak al trouw vanaf het eerste uur, actief en zelfbewust, geïnteresseerd in interieur, kosmopoliet met gevoel voor stijl, grote belangstelling voor ambachtschap, kunst en reizen. 60% is vrouw, 40% is man.

Pijlers

Travel, Cultuur, Wonen

Magazine bereik

75.000

Frequentie

14x per jaar (12 reguliere edities + 2 specials)

Vanaf prijs

€ 3.500,-

Adverteren Residence Traveller

Kosten van adverteren in Residence Traveller

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren in het stijlvolle reismagazine Residence Traveller. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - 1/1 pagina

€ 3.500,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?