Adverteren op Fashionchick.nl

Wil jij in één klap duizenden koopkrachtige vrouwen bereiken? Met Fashionchick.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Fashionchick.nl

Fashionchick is hét inspiratieplatform voor iedereen die van fashion, beauty, lifestyle en interior houdt. Ondanks dat de naam impliceert enkel een fashionplatform te zijn, snijden ze dagelijks ook andere thema’s aan.

Fashionchick is hét online platform waar inspireren centraal staat. Ze maken elk on-trend item zichtbaar. Fashionchick weet hoe haar doelgroep beweegt en is de juiste inspiratiebron voor ieder moment en iedere gelegenheid. Ze introduceren, inspireren en maken content shoppable.

Doelgroep

Fashionchick.nl richt zich met name op vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. Ze heeft een passie voor mode, luxe artikelen en houdt van sporten. Ze geniet van de mooie dingen in het leven en is bereid daar geld aan uit te geven. Ze is actief op internet en social media en houdt van online shoppen.

Pijlers

Beauty, Fashion, Lifestyle, Sport, Health, Interieur

Online bereik

250.000

IG + FB volgers

517.000

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Fashionchick.nl.

Branded article

Branded article

Listicle

Listicle

Kosten van adverteren Fashionchick.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Fashionchick.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Branded article + social

Op aanvraag

Online - Listicle + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?