Adverteren Residence

Wil jij in één klap duizenden interior-seekers met oog voor stijl bereiken? Met Residence kan jij zichtbaar zijn in het magazine of op Residence.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Residence

Residence is het magazine over interior design, kunst en reizen, gedreven door kwaliteit en originaliteit, met een internationale focus, een spannende hedendaagse mix van stijlen en het meest actuele exclusieve huizenaanbod. Het is het enige woonmagazine in Nederland dat zich richt op een high-end doelgroep. Elk nummer heeft een sterk inspirerend thema naast de rijke, warme uitstraling van hoge kwaliteit.

Residence.nl biedt een uitstekend online platform voor bedrijven, die woonproducten en -diensten onder de aandacht van een interessante mix van consumenten en vakmensen willen brengen. Naast het aanbod van exclusieve huizen biedt Residence.nl inspirerende redactionele content. Hier wordt de bezoeker dagelijks op de hoogte gehouden over en geïnspireerd met interieur, kunst, reizen, hotspots en trends.

Doelgroep

Residence bereikt een interessante mix van consumenten en professionals in de interieurbranche. De lezer is 30+, hoogopgeleid en hoge welstandsklasse, vaak al trouw vanaf het eerste uur (de kinderen lezen ook Residence), actief en zelfbewust. Zij zien het interieur als een uiting en versterking van hun identiteit. Er is een grote belangstelling voor ambachtschap, kunst en reizen. 70% is vrouw, 30% is man.

Pijlers

Interieur, Kunst, Design, Reizen

Magazine bereik

90.000

Frequentie

8 x per jaar

Vanaf prijs

€ 825,-

Online bereik

50.000

IG + FB volgers

44.500

Vanaf prijs

€ 1.750,-

Adverteren Residence

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in Residence Magazine of op Residence.nl.

Magazine - Product placement

Magazine - 1/1 pagina

Online - Artikel

Online - Listicle

Kosten van adverteren in Residence

De mogelijkheden om te adverteren in Residence zijn eindeloos. Dat maakt ook dat de kosten van een advertentie in het magazine of op Residence.nl ver uit elkaar kunnen liggen. Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven voor Residence. Transparant en open gecommuniceerd zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Product placement

€ 825,-

Magazine - 1/1 pagina

vanaf € 2.250,-

Online - Listicle + Instastory

€ 1.750,-

Online - Listicle + Print Productplacement

€ 1.750,-

Online - Artikel + Social

€ 2.000,-

Crossmediaal - Online artikel + Magazine plaatsing + social

Vanaf € 2.850,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?