Adverteren Ditjes en Datjes

Wil jij in één klap ruim een miljoen mensen bereiken? Met Ditjes en Datjes kan jij zichtbaar zijn in het magazine en op ditjesendatjes.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Ditjes en Datjes

De redactionele formule van Ditjes en Datjes staat garant voor aangenaam leesplezier met spraakmakende interviews, inspirerende artikelen en praktische service rubrieken op het gebied van lifestyle, wonen, uitgaan en reizen. Ditjes en Datjes heeft een oplage van 650.000 exemplaren en is gratis verkrijgbaar bij alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van Dirck III.

Doelgroep

De lezers waarderen Ditjes en Datjes in het bijzonder omdat het magazine wordt ervaren als nieuwsgericht, gezellig en onderhoudend. 63% van de lezers is vrouw en 37% is man. Het grootste deel van hen is tussen de 30 en 59 jaar oud.

Pijlers

Lifestyle, Wonen, Uitgaan, Reizen, Entertainment, Royalty

Magazine bereik

1.300.000

Frequentie

12 x per jaar

Vanaf prijs

€ 375,-

Online bereik

2.700.000

Vanaf prijs

Inbegrepen bij magazine

Adverteren Ditjes en Datjes

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in Ditjes en Datjes Magazine en op ditjesendatjes.nl.

Magazine - Product placement

Magazine - Product placement

Magazine - Product placement

Magazine - Product placement

Kosten van adverteren in Ditjes & Datjes

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren in Ditjes & Datjes. Transparant en open gecommuniceerd zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Product placement

€ 375,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?