Onze media experts

Met ons sprankelend team van jonge, slimme en creatieve talenten laten wij merken stralen in de grootste magazines en online platforms. Met trots stellen wij ons team en hun expertises aan je voor.

Dit zijn wij

Simone den Boer

Founder & Media-adviseur

Simone is het brein achter BAM Media. Met haar jarenlange mediakennis zet ze vele merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste landelijke magazines en toonaangevende platforms. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten in Zuid-Frankrijk met haar gezin.

Gerard Foekema

Co-founder

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Hij ziet veel kansen binnen BAM Media en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk weetje: Gerard was ooit zelfstandige in de bouw en zorgt daardoor voor onze mooie werkplekken (inclusief bar!).

Louanne Cuijpers

Media-adviseur

Louanne werkt al ruim 5 jaar bij BAM Media. Dankzij haar jarenlange ervaring kent zij alle mediatitels, doelgroepen, prijzen en mogelijkheden uit haar hoofd. Zo weet zij altijd de perfecte match te maken tussen merken en de media. En wist je dat zij sneller typt dan dat ze denkt?!

Daphne Bos

Digital & Branded Content Manager

Daphne is een strategische en creatieve denker, die met ontzettend veel passie de mooiste branded content samenwerkingen opzet. Bij een nieuwe aanvraag gaan alle radartjes in haar hoofd aan het werk, met toffe campagnes als resultaat.

Lucie ter Brake

Marketing & Design Manager

Lucie is onze creatieve spin in het web. Ze houdt zich bezig met al onze communicatie uitingen: Van nieuwsbrieven en mailings, tot het ontwikkelen van flyers, e-books of social posts. Het liefst is zij op kantoor, om met collega's tot nieuwe ideeën te komen en elkaar te inspireren.

Work with us

Wil je ons beter leren kennen? Of zie je het wel zitten om met ons samen te werken? Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou en staan altijd open voor een bak koffie!