Adverteren NSMBL.nl

Wil jij in één klap honderdduizenden jonge vrouwen die dagelijks geïnspireerd willen worden, bereiken? Met NSMBL.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over NSMBL.nl

NSMBL [en·sem·ble] is hét leidende platform dat je wegwijs maakt door het soms zo hectische leven van de jonge, ambitieuze en nieuwsgierige vrouw. Hier vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van carrière, entertainment, liefde, leven, schoonheid en mode. Ze brengen dit altijd met een gezonde dosis zelfspot en op zo’n manier dat jij geïnspireerd en up-to-date de site verlaat.

NSMBL is voor iedereen en je moet alles op de website kunnen vinden: het is een verzameling aan de leukste content voor de jonge vrouw.

Doelgroep

NSMBL is er voor vrouwen (20-49 jaar) die dagelijks geïnspireerd willen worden, maar geen zin hebben om zich telkens te moeten worstelen door de constante waterval van roze glitters. Bijna 93% van de doelgroep is midden- of hoger opgeleid, waarvan 75% vrouw.

Pijlers

Beauty, Fashion, Entertainment, Liefde & Seks, Lifestyle, Geld & Carrière

Online bereik

406.000 (20K impressies)

Instagram volgers

24.000

Vanaf prijs

€ 2.500,-

Adverteren NSMBL.nl

Kosten van adverteren NSMBL.nl

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren op NSMBL.nl. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Online - Artikel

€ 2.500,-

Online - Artikel + Instastory

€ 2.950,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?