Adverteren Voormijnkleintje.nl

Wil jij in één klap duizenden vrouwen en haar gezin bereiken? Met Voormijnkleintje.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Voormijnkleintje.nl

Voormijnkleintje.nl is wat ze noemen een online magazine met een persoonlijke noot. Je vindt er voornamelijk persoonlijke blogs over de dagelijkse rompslomp van het ouderschap. ‘Making memories’ is wat we graag met onze kleintjes doen en delen. Soms met een lach, soms met een traan en meestal met een knipoog. Maar ook reviews van kinderkleding, speelgoed, (kinder)producten en vakanties zijn onderdeel van de dagelijkse content.

Doelgroep

Voormijnkleintje.nl richt zich op vrouwen tussen de 22 en 48 jaar met kinderen in de leeftijd van 0 – 14 jaar. Deze vrouwen zijn woonachtig in Nederland en België.

Pijlers

Lifestyle, Fashion, Beauty / Wellness, Parenting

Online bereik

40.000

Facebook volgers

6.735

Vanaf prijs

€ 450,-

Adverteren Voormijnkleintje.nl

Mogelijkheden

Advertorial

Artikel

Review

Review

Kosten van adverteren Voormijnkleintje.nl

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren op Voormijnkleintje.nl. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Online - Artikel + social

€ 450,-

Online - Review + social

€ 450,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?