Adverteren Simoneskitchen.nl

Wil jij in één klap duizenden kookliefhebbers bereiken? Met Simoneskitchen.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Simoneskitchen.nl

Voeding: we hebben het allemaal nodig en we zijn er – bewust of onbewust – elke dag mee bezig. Simone heeft Simone’s Kitchen in 2013 opgericht. Het populaire food- en travelblog groeide al snel uit tot de plek waar je terecht kunt voor lekkere en gezonde recepten die geen uren in de keuken kosten. Van huis uit is Simone foodfotograaf en health coach.

Wat voor soort recepten vind je op Simone’s Kitchen? Eigenlijk kun je er van alles terugvinden. Soms gezond, soms ongezond, maar altijd zelfgemaakt. Want van voeding moet je vooral blij worden.

Doelgroep

De volgers van SimonesKitchen.nl zijn hobby koks. 80% van de bezoekers is vrouwelijk, in de leeftijdscategorie van 18 t/m 35 jaar.

Pijlers

Food, Reizen

Online bereik

175.000

IG + FB volgers

32.400

Vanaf prijs

€ 750,-

Adverteren Simoneskitchen.nl

Kosten van adverteren Simoneskitchen.nl

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren op de receptenblog Simoneskitchen.nl. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Online - Branded article + Facebook

€ 750,-

Online - Branded article receptuur + Facebook

€ 950,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?