Asmodee:

"Sterke combinatie van online en offline media"

100%NL - Hele pagina

Flair - Themapagina

Fabulous Mama - Themapagina

100% NL - Themapagina

Allesoverkinderen.nl - Online artikel

Explorista.nl - Review

Wat?

Klant

Asmodee

Omschrijving

Uitgever van bordspellen, kaartspellen en rollenspellen

Periode

2023 & 2024

Media plaatsingen

  • Themapagina’s en 1/1 pagina’s in Kek Mama, 100%NL Magazine, Fabulous Mama, &C, Vriendin, Flair en EW.
  • Reviews en online artikelen op Allesoverkinderen.nl, Explorista.nl, Reisdoc.nl, Moeders.nu, Reis-liefde.nl, Mannenstyle.nl, Mamablogger.nl, Fabulousmama.nl, Wendyonline.nl, Kindermusthaves.nl + social media.

Het resultaat

”Wij zijn zeer tevreden over de uitingen via BAM Media, omdat ze verschillende voordelen bieden: een groter bereik en zichtbaarheid, doelgerichte marketing en een sterke combinatie van online en offline media. De uitingen hebben bijgedragen aan een vergrote zichtbaarheid van onze merken en een toename in naamsbekendheid.

Vooral de plaatsingen in 100%NL Magazine waren voor ons erg waardevol, omdat je hiermee een brede doelgroep aanspreekt en een groot potentieel bereik behaalt. Hoewel we ons nu meer op online richten, zou ik deze plaatsingen zeker herhalen omdat je de doelgroep op een kostenefficiënte manier bereikt.”

– Danielle Broekman, Brand Coördinator Mass van Asmodee.

Ook groeien?

Wil jij ook je naamsbekendheid vergroten, je doelgroep bereiken met duizenden views, of je verkopen een boost geven? Wij denken graag met je mee. Neem contact op met een van onze media-experts.