Adverteren Showhome.nl

Wil jij in één klap duizenden interieur-liefhebbers bereiken? Met Showhome.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Showhome.nl

ShowHome.nl is één van de snelst groeiende online interieur inspiratie sites van Nederland. In 10 jaar tijd behoren zij tot de grote spelers in deze branche. Zij hebben inmiddels meerdere bloggers die wekelijks hun verhaal vertellen over wonen en interieur, zij delen dagelijks het laatste woonnieuws en hebben een mooi portfolio aan interieurs online staan.

Doelgroep

De doelgroep van ShowHome.nl zijn vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Welke met name interesse hebben in lifestyle en wonen. Op ShowHome.nl vind je alle stijlen. Je kunt van het ene interieur naar het andere surfen en jouw inspiratie vinden. Woonideeën waar jij blij van wordt!

Pijlers

Wonen, Lifestyle

Online bereik

84.500

IG + FB volgers

34.832

Vanaf prijs

€ 550,-

Adverteren Showhome.nl

Mogelijkheden

Advertorial

Branded article

Review

Kosten van adverteren Showhome.nl

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren op de woonblog Showhome.nl. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Online - Branded article + Facebook

€ 550,-

Online - Review + Facebook

€ 550,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?