JC IMP B.V.:

"De resultaten liegen er niet om..."

Marie Claire - Artikel

Beau Monde - Artikel

Beau Monde - Artikel

Elegance - Themapagina

Beau Monde - Themapagina

&C - Themapagina

Wat?

Klant

JC Imp B.V.

Omschrijving

Beautymerken ZO Skin Health & Colorescience

Periode

2024

Er zijn momenteel veel producten op de markt die niet doen wat ze beloven. Via deze media-plaatsingen wil JC Imp B.V. awareness creëren en laten zien dat iedereen een gezonde huid kan bereiken, ongeacht leeftijd, etniciteit, huidconditie of huidtype.

Media plaatsingen

  • Themapagina’s in Vriendin, Beau Monde, Grazia, Fabulous Mama en Beau Monde.
  • Reviews en online artikelen op Damespraatjes.nl en Fashionchick.nl + social media.

Het resultaat

”Ik ben vooral fan van online content, zoals de online listicles zoals wij dit jaar (red. 2024) zijn gestart. Dit is beter meetbaar en levert meer views op, omdat we dit ook weer eenvoudig kunnen doorplaatsen. De artikelen zijn blijvend: Als mensen zoeken op een bepaald woord, product of naam dan komen deze artikelen ook naar voren in Google en kun je het gemakkelijk teruglezen.

De uitingen die het beste resultaat hebben behaald, zijn de interviews van onze Premium Behandellocaties. Het is natuurlijk fantastisch om door een gerenommeerd magazine (zoals Beau Monde) te worden geïnterviewd wat leidt tot een prachtige plaatsing op bijvoorbeeld www.beaumonde.nl. Wat deze artikelen extra sterk maakt is dat wij niet zelf over ons merk vertellen, maar dat we een expert op het gebied van huidverbetering die iedere dag met onze producten werkt aan het woord laten. Dit biedt geloofwaardigheid en de resultaten liegen er niet om.

Kortom, we erg tevreden met de samenwerking. We worden tijdig herinnert om content aan te leveren, de feedback wordt snel en goed verwerkt en er wordt goed meegedacht. De plaatsingen zien er altijd professioneel uit en geven de juiste impressie weer over hoe wij ons als bedrijf willen profileren.”

– Cynthia de Koning, Content Marketeer JC Imp B.V.

Ook groeien?

Wil jij ook je naamsbekendheid vergroten, je doelgroep bereiken met duizenden views, of je verkopen een boost geven? Wij denken graag met je mee. Neem contact op met een van onze media-experts.