Adverteren Mamablogger.nl

Wil jij in één klap duizenden moeders en haar gezin bereiken? Met Mamablogger.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Mamablogger.nl

Mamablogger.nl is een snel groeiende lifestyle mamablog, waar iedere dag minimaal één artikel op verschijnt dat is geschreven door Marisca Kenter. Naast persoonlijke verhalen over alles wat bij het moederschap komt kijken, vind je op Mamablogger ook reviews, verslagen van events en dagjes uit, tips en DIY’s. Kortom, alles wat hippe moeders bezighoudt!

Doelgroep

Mamablogger richt zich op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met kinderen. Dit zijn hippe moeders die midden in het leven staan. Moeders die hun gezin combineren met werk, het huishouden, sociale contacten, hobby’s en meer. In hun vrije tijd willen zij alles uit het leven en hun gezin halen wat erin zit. Daarom staan zij open voor leuke tips voor dagjes uit, kids fashion, traktaties en meer.

Pijlers

Kids, Lifestyle, Wonen, Uitjes

Online bereik

51.800

IG + FB volgers

11.800

Vanaf prijs

€ 350,-

Adverteren Mamablogger.nl

Mogelijkheden

Online - Artikel

Online - Listicle

Online - Listicle

Online - Review

Kosten van adverteren Mamablogger.nl

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren op Mamablogger.nl. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Online - Artikel + social

€ 450,-

Online - Listicle + social

€ 350,-

Online - Review + social

€ 450,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?