Adverteren koken & genieten

Wil jij in één klap tienduizenden hobby koks bereiken? Met Koken & Genieten kan jij zichtbaar zijn in het magazine. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over koken & genieten

Het magazine koken & genieten biedt gevarieerde recepten voor iedere dag. Om makkelijk en snel een voedzame maaltijd op tafel te zetten. Zonder moeilijke boodschappen en altijd vertrouwd lekker. De vaste rubrieken van het magazine bestaan uit gezonde en snelle recepten, maaltijden voor iedere dag zonder pakjes en zakjes, koken met verse ingrediënten uit het seizoen, kookprojecten voor in het weekend of als je gasten hebt en taarten voor feestelijke gelegenheden. Koken & genieten biedt bovendien handige kooktips en praktische menusuggesties met tijdsplanning. Zodat iedereen elke dag met plezier in de keuken kan staan.

Doelgroep

koken & genieten wordt voornamelijk gelezen door vrouwelijke kookliefhebbers tussen 35 en 65 jaar. De lezeres is altijd op zoek naar nieuwe en toegankelijke recepten. Ze heeft een brede interesse in zowel vlees, vis en vega. De focus bij deze lezeres ligt meer op ‘lekker’, minder op trends. koken & genieten wordt gelezen door vrouwen die naast koken ook geïnteresseerd zijn in wonen, tuinieren en entertainment.

Pijlers

Food

Magazine bereik

58.125

Frequentie

12 x per jaar

Vanaf prijs

€ 1.000,-

Adverteren Koken & Genieten

Kosten van adverteren in koken & genieten

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren in Koken & Genieten. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - 1/1 Lezersaanbieding

€ 1.000,-

Magazine - 1/1 Pagina

€ 1.000,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?