Adverteren op Culy.nl

Wil jij in één klap honderdduizenden foodies bereiken? Met Culy.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Culy.nl

Culy is hét culinaire platform waarbij dagelijks genieten leidend is. Ze reiken mensen handvatten aan om plezier te ondervinden in het koken, geven hen zelfvertrouwen om te koken en zorgen dat je altijd indruk maakt bij je vrienden. Met eigen Culy Homemade-recepten met lekkere food-fotografie, culinaire inspiratie, de beste restaurants en handige kooktips. Alles om dagelijks te kunnen genieten.

Doelgroep

Culy is er voor iedereen met een liefde voor eten en smaak, die altijd op zoek is naar het lekkerste gerecht. Ervaren genieters die graag kokkerellen, maar ook insta-foodies die op zoek zijn naar de trends en hotspots. Van frietzaak tot sterrenrestaurant.

Pijlers

Recepten, Keuken, Restaurants, Inspiratie

Online bereik

608.000 (20K impressies)

Instagram volgers

49.300

Adverteren Culy.nl

Kosten van adverteren Culy.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Culy.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Artikel

Op aanvraag

Online - Artikel + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?