Adverteren Babystraatje.nl

Wil jij in één klap tienduizenden (aanstaande) moeders en hun gezin bereiken? Met Babystraatje.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Babystraatje.nl

Babystraatje.nl is een uniek online platform voor aanstaande en jonge moeders. Een online ontmoetingsplek vol inspirerende blogs en handige artikelen op het gebied van zwangerschap, moederschap, baby, lifestyle en fashion. Herkenbare verhalen, praktische tips, winacties, vlogs én natuurlijk de leukste fashion voor de kleintjes. Babystraatje is een compleet platform voor alle (aanstaande) mama’s en haar gezin: zowel informatief als vermakelijk.

Doelgroep

Babystraatje.nl wordt bezocht door jonge of aanstaande moeders met een leeftijd tussen de 20 en 45 jaar.

Pijlers

Parenting, Zwanger, Baby, Lifestyle, Advies

Online bereik

75.000

IG + FB volgers

34.500

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Babystraatje.nl.

Online - Nieuwsbrief

Online - Artikel

Online - Artikel

Online - Facebook

Kosten van adverteren Babystraatje.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Babystraatje.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Nieuwsbrief

Op aanvraag

Online - Artikel

Op aanvraag

Online - Artikel + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?