Adverteren op AllesOverKinderen.nl

Wil jij in één klap honderdduizenden (zwangere) vrouwen en hun gezin bereiken? Met AllesOverKinderen.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Allesoverkinderen.nl

Allesoverkinderen.nl is opgericht in 2005 en is hét platform voor iedereen met een kinderwens, voor zwangere vrouwen en voor ouders van een baby, dreumes, peuter, kleuter of schoolkind. Je vindt hier bijvoorbeeld ook heldere informatie over je zwangerschap en informatie over je kind van week tot week. Door te adverteren op Allesoverkinderen.nl bereik je direct duizenden (aanstaande) ouders van jonge gezinnen.

Doelgroep

Het bereik van AllesOverKinderen.nl bestaat voornamelijk uit vrouwen in de leeftijdscategorie van 25 t/m 34 jaar. Zwangere vrouwen, vrouwen met een kinderwens, en moeders. Maar uiteraard bezoeken ook (aanstaande) vaders het platform!

Pijlers

Parenting, Kinderwens, Zwanger, Baby, Kind, Ouders, Lifestyle

Online bereik

160.000

IG + FB volgers

3.400

Adverteren Allesoverkinderen.nl

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op AllesOverKinderen.nl.

Online - Review

Online - Artikel

Online - Artikel

Online - Artikel

Kosten van adverteren Allesoverkinderen.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op AllesOverKinderen.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Artikel + social

Op aanvraag

Online - Review + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?