Adverteren Woontrendz.nl

Wil jij in één klap duizenden interieur-lovers bereiken? Met Woontrendz.nl kan jij online zichtbaar zijn. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Woontrendz.nl

Woontrendz.nl is de plek waar liefhebbers van interieur en tuin de nieuwste trends ontdekken en inspiratie opdoen. Laat je dagelijks inspireren op door persoonlijke blogs, verdiepende artikelen en inspirerende beelden. Hiske Ligtenberg schrijft samen met andere gepassioneerde bloggers over onderwerpen die een groot publiek aanspreken en bij velen een bekende en gevoelige snaar raken.

Bij Woontrendz.nl draait het om alledaagse uitdagingen die opgelost worden met tips, trends, favorieten, binnenkijkers, inzichten en de leukste lijstjes. Alles wat bij de ontdekkingsreis naar een droomhuis hoort.

Doelgroep

De doelgroep van Woontrendz.nl zijn mannen en vrouwen van 25 tot 50 jaar met een interesse in wonen, DIY en tuin.

Pijlers

Wooninspiratie, Tuininspiratie, Kerst, DIY, Shoppen, Binnenkijken

Online bereik

30.000

IG + FB volgers

344.800

Adverteren Woontrendz.nl

Kosten van adverteren Woontrendz.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Woontrendz.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Artikel + social

Op aanvraag

Online - Review + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?