Adverteren vtwonen

Wil jij in één klap honderdduizenden interieur-liefhebbers bereiken? Met vtwonen kan jij zichtbaar zijn in het magazine of op vtwonen.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over vtwonen

vtwonen is een uniek magazine voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie en maakt wonen leuk voor iedereen. Smaakmaker & stijlmeester vtwonen is trendsettend, origineel en steeds one step ahead, met altijd een goede dosis inspiratie in de rubrieken en binnenkijkers.

Doelgroep

De lezers van vtwonen zijn mannen en vrouwen die graag een mooi en fijn huis hebben en daar tijd en geld aan besteden. Ze zijn hoogopgeleid, welstandig en geven vijf keer zoveel geld uit aan wonen dan de gemiddelde Nederlander.

Pijlers

Wonen, Inspiratie, Binnenkijken, Shop

Magazine bereik

689.000

Frequentie

16 x per jaar

Vanaf prijs

€ 12.500,-

Online bereik

496.000 (2,5K benchmark)

Vanaf prijs

Op aanvraag

Adverteren vtwonen

Mogelijkheden

Magazine - 1/1 pagina

Kosten van adverteren in vtwonen

De mogelijkheden om te adverteren in vtwonen zijn eindeloos. Dat maakt ook dat de kosten van een advertentie in het magazine of op vtwonen.nl ver uit elkaar kunnen liggen. Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven voor vtwonen.

Magazine - 1/1 pagina

vanaf € 12.500,-

Online - Artikel

Prijs op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?