Adverteren Vogue Living

Wil jij in één klap honderdduizenden early adopters bereiken? Met Vogue Living kan jij zichtbaar zijn in het magazine. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Vogue Living

Vogue Living is hét lifestyle- en interieur magazine van modeblad Vogue. In Vogue Living vind je de laatste interieurtrends en ontwikkelingen van het moment, de mooiste plekjes op aarde, favoriete (food) hotspots en het beste weddingnieuws en -inspiratie. Het combineert inspiratie van topontwerpers met praktische adviezen over hoe je deze stijlen in je eigen huis kunt toepassen. Het tijdschrift biedt daarnaast exclusieve reportages over inspirerende huizen en interieurs van ontwerpers en beroemdheden.

Doelgroep

De kerndoelgroep van Vogue Living zijn vrouwen tussen de 20-35 jaar met een grote interesse in mode, beauty, cultuur en wonen. Deze stijvolle vrouwen zijn altijd opzoek naar de laatste trends en inspiratie voor een luxueus huis en interieur design.

Pijlers

Living, Fashion, High-end

Magazine bereik

220.000

Frequentie

6 x per jaar

Vanaf prijs

€ 825,-

Adverteren Vogue Living

Mogelijkheden

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Kosten van adverteren in Vogue Living

Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven om te adverteren in het high-end woonmagazine Vogue Living. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Themapagina

€ 825,-

Magazine - 1/1 pagina

€ 6.500,-

Magazine - Branded content

vanaf € 8.500,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?