Adverteren Margriet Special

Wil jij in één klap honderdduizenden 60+ vrouwen bereiken? Met Margriet kan jij zichtbaar zijn in het magazine of op Margriet.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Margriet

De Margriet specials zijn betrouwbare en informatieve guides die elke 60+ vrouw helpt om zich opnieuw te verhouden tot de veranderende wereld om zich heen. Zo blijven ze goed op de hoogte op het gebied van gezondheid en zaken die je wilt regelen in deze levensfase. Met onderwerpen als pensioen, levensgeluk, in balans zijn, financiën, huis en hypotheek. Margriet Extra is informatief, inspirerend, praktisch en persoonlijk.

De thema’s van de Margriet specials zijn:

  • Gezond leven: lekker naar buiten
  • Het Zomerboek
  • Fit en gezond special
  • Huis en hypotheek: woontips
  • In balans en psyche
  • Het Winterboek

Doelgroep

De Margriet-vrouwen zijn actieve en betrokken vrouwen (60+ jaar) die positief in het leven staan. Ze zijn nieuwsgierig en willen van alles op de hoogte blijven. Belangrijk voor haar zijn haar gezin, familie en vriendinnen. Daarnaast zijn het vrouwen die op een leuke manier gezond en fit ouder willen worden.

Pijlers

Gezondheid, Lifestyle, Cultuur, Horoscoop

Magazine bereik

210.000

Frequentie

9 x per jaar

Vanaf prijs

€ 575,-

Online bereik

701.000 (4K benchmark)

Facebook volgers

152.236

Vanaf prijs

Op aanvraag

Adverteren Margriet Special

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in de Margriet Specials of op Margriet.nl.

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - 1/1 pagina

Kosten van adverteren in Margriet Special

De mogelijkheden om te adverteren in Margriet zijn eindeloos. Dat maakt ook dat de kosten van een advertentie in het magazine of op Margriet.nl ver uit elkaar kunnen liggen. De kosten voor een advertentie in het magazine vind je hiernaast. Neem contact met ons op voor de online advertentietarieven.

Magazine - Themapagina

vanaf € 575,-

Magazine - 1/1 pagina

vanaf € 3.950,-

Online - Artikel + Facebook

Prijs op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?