Adverteren Flair

Wil jij in één klap honderdduizenden enthousiaste vrouwen bereiken? Met Flair kan jij zichtbaar zijn in het magazine en op Flair.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Flair

Flair is met verrassende, persoonlijke, eerlijke en gedurfde content dé plek voor jonge vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen. In hun hectische leventje houdt Flair hun hoofd omhoog en hun blik vooruit. Flair staat niet voor perfectie maar voor het leven en jezelf vieren!

Dit zijn de Flair specials van 2024:

  • Flair Zomerspecial
  • Flair Winterspecial

Doelgroep

De lezers van Flair zijn jonge vrouwen van 24 tot 45 jaar en zitten in een levensfase waarin allerlei life changing events plaatsvinden. Ze zijn druk bezig met de wereld om zich heen, maar bovenal druk met zichzelf. Dagelijks komen zij tijd te kort. Deze vrouwen vinden het heerlijk om over van alles mee te praten, van juice tot maatschappelijke topics. Ook staan zij bekend als echte digital natives met hun continue geklik, like, swipe en share.

Pijlers

Beauty & Fashion, Health, Astrologie, Seks & Liefde, Psyche

Magazine bereik

356.000

Frequentie

52 x per jaar

Vanaf prijs

€575,-

Online bereik

2.007.000

Facebook volgers

119.000

Vanaf prijs

Op aanvraag

Adverteren Flair

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in Flair Magazine of op Flair.nl.

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Kosten van adverteren in Flair

De mogelijkheden om te adverteren in Flair magazine zijn eindeloos. Dat maakt ook dat de kosten van een advertentie ver uit elkaar kunnen liggen. Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven voor delicious. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Themapagina

vanaf €575,-

Magazine - 1/1 pagina

vanaf €5.000,-

Online - Artikel + social

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?