Adverteren Fabulous Mama

Wil jij in één klap duizenden mama’s en hun gezin bereiken?
Met Fabulous Mama kan jij zichtbaar zijn in het magazine en op FabulousMama.nl. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Fabulous Mama

Fabulous Mama wordt iedere maand gevuld met mooie mode, beauty- en lifestyle reportages. Altijd zul je een bekende familie op de cover aantreffen die geïnterviewd wordt over hun relatie, carrière, ambitie, opvoeding en hun drukke levens als ouders. Het magazine bevat daarnaast vaste columns van o.a. Angela Schijf en Serena van Mil én lezenswaardige en toegankelijke artikelen over kinderen, opvoeden, gezondheid en ouderschap.

Doelgroep

De Fabulous Mama lezeressen zijn jonge, goed opgeleide, werkende vrouwen met een bovenmodaal inkomen én een dito woonsituatie & levensstijl. Deze koopkrachtige vrouwen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar, hebben één of meerdere kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Pijlers

Parenting, Kids, Lifestyle, Fashion & Beauty

Magazine bereik

119.000

Frequentie

6 x per jaar

Vanaf prijs

€ 375,-

Online bereik

75.000

IG + FB volgers

43.000

Vanaf prijs

€ 375,-

Adverteren Fabulousmama.nl

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in Fabulous Mama of op fabulousmama.nl.

Magazine - Themapagina

Magazine - Product placement

Magazine - Advertentie

Online - Branded article

Online - Review

Online - Listicle

Kosten van adverteren in Fabulous Mama

De mogelijkheden om te adverteren in Fabulous Mama zijn eindeloos. Dat maakt ook dat de kosten van een advertentie in het magazine of op Fabulousmama.nl ver uit elkaar kunnen liggen. Hiernaast vind je een overzicht van de tarieven voor Fabulous Mama. Transparant en open gecommuniceerd zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Themapagina

€ 475,-

Magazine - Product placement

€ 375,-

Magazine - Advertentie

€ 2.000,-

Online - Branded article

€ 600,-

Online - Review

€ 1.500,-

Online - Listicle

€ 375,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?