Adverteren op Famme.nl

Wil jij in één klap tienduizenden mommy’s (to be) bereiken? Met Famme.nl kan jij zichtbaar zijn online. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Famme.nl

Famme is hét ouderschapsplatform voor bewuste, relaxte en nieuwsgierige moeders (en vaders) die nuchter in het leven staan. Altijd herkenbaar en persoonlijk, zodat je je geïnspireerd en gesterkt voelt. Zij richten zich zowel op wensouders, zwangeren en ouders. Het platform staat naast praktische tips vol met persoonlijke verhalen en de laatste trends. Famme biedt dagelijks een grote dosis herkenbaarheid, een vette lach en een dikke traan.

Doelgroep

Famme is voor iedereen die met humor en relativering naar zichzelf durft te kijken en het moederschap bloedserieus neemt, zo lang er maar fouten gemaakt mogen worden en er hard gelachen mag worden.

Pijlers

Parenting, Zwanger worden, Zwanger, Baby. Kinderen, Ouderschap

Online bereik

1.100.000 (20K impressies)

Instagram volgers

12.200

Adverteren Famme.nl

Kosten van adverteren Famme.nl

Hiernaast zie je een selectie van de mogelijkheden om te adverteren op Famme.nl. Benieuwd wat de advertentietarieven zijn? Neem contact met ons op, wij geven je graag meer informatie. Altijd vrijblijvend.

Online - Artikel

Op aanvraag

Online - Artikel + Instastory

Op aanvraag

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?