Adverteren Plus Magazine

Wil jij in één klap honderdduizenden zelfbewuste 50+ lezers bereiken? Met Plus Magazine kan jij zichtbaar zijn in het magazine. Geef een boost aan jouw naamsbekendheid!

Over Plus Magazine

Plus Magazine is hét toonaangevende publiekstijdschrift voor zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen. De inhoud kenmerkt zich door objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Alle onderwerpen worden behandeld vanuit het perspectief van de 50-plusser. Serieuze, gedegen need&nice to know informatie over Mens en Relatie, Gezondheid, Geld en Recht, Reizen, Cultuur en Lifestyle.

Doelgroep

De Plus lezer is een actieve, maatschappelijk betrokken senior met een brede belangstelling. De lezer wil zich grondig informeren over zaken die van belang zijn in de levensfase waarin men nu zit. Waarbij serieuze onderwerpen als gezondheid, maatschappelijke ontwikkelingen en financiën een belangrijke rol spelen. Daarnaast wil de lezer ook alles weten over dingen die het leven kunnen verrijken want hij of zij wil vooral ook genieten!

Pijlers

Gezondheid, Cultuur, Vrij tijd, Psyche, Maatschappij

Magazine bereik

734.000

Frequentie

11 x per jaar

Vanaf prijs

€ 875,-

Adverteren Plus Magazine

Mogelijkheden

Zie hier een selectie van de mogelijkheden om te adverteren in Plus Magazine.

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Magazine - Themapagina

Kosten van adverteren in Plus Magazine

Hiernaast vind je een overzicht van de mogelijkheden en tarieven om te adverteren in Plus Magazine. Transparant en open gecommuniceerd, zoals je dat van ons gewend bent.

Magazine - Themapagina

€ 875,-

Advies?

Bij BAM Media adviseren wij onafhankelijk welke titel het beste past bij jouw merk. En weten we altijd de juiste match te maken. Wil jij landelijk zichtbaar zijn en je naamsbekendheid radicaal vergroten?